نوبت دهی آنلاین 88029600
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/07/07 - 10:09
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 914
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کار گذاری Leadless Pacemaker برای دو بیمار در مرکز قلب تهران

3 الکتروفیزیولوژیست مرکز قلب تهران دکتر علی بزرگی به همراه دکتر سعید صادقیان و دکتر احمد یمینی شریف برای دو بیمار واجد شرایط، Leadless Pacemaker را در کت لب مرکز قلب تهران جای گذاری کردند.

کار گذاری Leadless Pacemaker برای دو بیمار در مرکز قلب تهران

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز قلب تهران، چهارشنبه 4 مهر 1403 در همین رابطه دکتر علی بزرگی استاد EP مرکز قلب گفت: به همراه استاد صادقیان، استاد یمینی شریف و تیم EP مرکز قلب تهران پیس میکر بدون سیم یا Leadless را برای دو تا از بیماران گذاشتیم. یکی از این بیماران 4 نوبت عفونت پیس میکرهای اندووسکولار را داشت یعنی اینکه از طریق Subclavian راست و چپ هر بار دو نوبت برای بیمار تلاش شده بود و عفونت کرده بود. نهایتاً  Epicardial leadبرای وی تعبیه شده بود که متأسفانه ژنراتور پیس میکر Epicardial هم دچار عفونت شده بود برای همین این بیمار را نامزد Leadless Pacemaker کردیم و چون ریتم بیمار AF بود بنابراین کاندید مناسبی بود.

وی ادامه داد: دیگری هم یک بیماری بود که Sick Sinus Syndrome بود و این بیمار نیز اسکیپ ریتم AF داشت. به دلیل مشکلاتی که پیس میکر برای خواهر این بیمار ایجاد کرده بود خیلی تمایلی برای گذاشتن پیس میکرهای معمول نداشت اما وقتی این آپشن به بیمار پیشنهاد شد، استقبال کرد و این پیس میکر را برای این بیمار هم گذاشتیم.

دکتر بزرگی اضافه کرد: این پیس میکر چیزی نیست که برای تمام بیمارانی که نیاز به پیس میکر دارند استفاده کنیم، بعضی از بیماران به این نوع پیس میکر نیاز دارند و نباید اینطور فرض شود که از این به بعد همه همکاران و بیماران تقاضای این را داشته باشند که این پیس میکر را استفاده کنیم. فقط هم بحث قیمتش نیست و واقعیت این است که این پیس میکر به یک گروه خاصی از بیماران بیشتر کمک می کند و این قضیه انتخاب بیمار را اجازه دهید که پزشکان انجام دهد و اشتباه تصور نشود که این پیس میکر چیز لوکس تری نسبت به پیس میکرهای قبلی است و پیس میکرهای قبلی هنوز در همه جای دنیا استفاده می شود و این ها هم اندیکاسیون های خاص خود را دارند.

در مورد نحوه کار این دیوایس باید اضافه کنم که این پیس میکر را داخل بطن راست قرار می دهیم، هم ژنراتور، هم پیس میکر و هم سنسور است و در واقع همه کار را خودش انجام می دهد و طول مدت عمر باطری هم بسته به آن بافت و ترشولدی که هست بر اساس اطلاعاتی که شرکت تولید کننده در اختیار ما قرار داده بین 12 تا 18 سال است.  

 

 

  • گروه خبری : دستاوردهای علمی,معاونت درمان
  • کد خبر : 279160
فیلم بردار
سید محسن اسماعیلی
تهیه کننده:

سید محسن اسماعیلی

تصاویر

کار گذاری Leadless Pacemaker برای دو بیمار در مرکز قلب تهران کار گذاری Leadless Pacemaker برای دو بیمار در مرکز قلب تهران کار گذاری Leadless Pacemaker برای دو بیمار در مرکز قلب تهران کار گذاری Leadless Pacemaker برای دو بیمار در مرکز قلب تهران کار گذاری Leadless Pacemaker برای دو بیمار در مرکز قلب تهران کار گذاری Leadless Pacemaker برای دو بیمار در مرکز قلب تهران کار گذاری Leadless Pacemaker برای دو بیمار در مرکز قلب تهران کار گذاری Leadless Pacemaker برای دو بیمار در مرکز قلب تهران کار گذاری Leadless Pacemaker برای دو بیمار در مرکز قلب تهران کار گذاری Leadless Pacemaker برای دو بیمار در مرکز قلب تهران کار گذاری Leadless Pacemaker برای دو بیمار در مرکز قلب تهران کار گذاری Leadless Pacemaker برای دو بیمار در مرکز قلب تهران

ویدئوها

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه