دیدار دکتر کریمی با سرپرستان بخشهای درمانی برای تبیین کسورات مالیاتی و عناوین شغلی
رئیس مرکز قلب تهران در نشستی صمیمی با سرپرستاران، مدیران اداری و مالی به توضیح کسورات قانونی از حقوق کارکنان و مسائل مربوط به بیمهها و امور مالیات برای آنان پرداخت.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز قلب تهران، در هفته آخر آبان ماه 1403 رئیس مرکز قلب تهران در نشستی صمیمی با سرپرستان بخشهای درمانی به همراه دکتر مهدی مهرانی معاون آموزش و درمان، مرجان پرویزی مدیر پرستاری، مهندس مهدی مرادیان مدیر پشتیبانی، مهندس جمشید عبدالهی مسئول فنی مهندسی، سید محسن اسماعیلی مدیر روابط عمومی، فرشیده امین زاده مدیر مالی، حسین اسدی مسئول امور عمومی و منیر سادات یوسفی مسئول کارگزینی به تشریح مسائل مالیاتی و قراردادهای پرسنل پرداخت.
در این نشست که با حضور مدیر پرستاری مدیران مالی و اداری همراه بود اهم مشکلات پرسنلی در زمینههای قراردادها بازنشستگی کسورات بیمه و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
-کسورات قانونی:
دکترکریمی در ادامه گفت: بحث کسورات از حقوق مواردی است که طبق دستورات و مقررات قانونی و دستورالعمل های بالا دستی کسرمی شود و ما حق هیچگونه دخل و تصرف در آنها را نداریم لذا از حقوق، اضافه کار و کارانه و همه دریافتی های پرسنل مالیات کسر خواهد شد.
رئیس مرکزقلب ادامه داد: بنده درحضور مسئول مالی مرکز (خانم امینزاده) اعتراف میکنم حتی یک ریال در هر زمینهای که در حق و حقوق ثبت شده در قرارداد پرسنل باشد کسر شود نه به خودم و نه به هیچکس دیگری چنین اجازه ای را نمیدهم که این حق را ضایع کند، حتی اگر بیمارستان برای پرداخت های دیگر هم پول نداشته باشد، همه تلاش ما براین است تا اولویت اول ما یعنی حقوق پرسنل پرداخت شود.
دکتر کریمی اضافه کرد: به هرحال بیمارستان بدهی هایی دارد که باید به ترتیب اولویت پرداخت شود اما این اصلاً جای نگرانی ندارد و بیمارستان به همان اندازه که بدهی دارد بلکه هم بیشتر از شرکت های بیمه گر طلب کار است و ما در تلاش هستیم تا به مرور و تدریجاً این طلب ها را وصول کنیم و بیمارستان را اداره کنیم.
-پرداخت کارانه:
رئیس مرکز اضافه کرد: بنده به هیچ عنوان در میزان کارانه ای که به پرستاران تعلق می گیرد دخالتی نمی کنم مگر اینکه بخواهم آن را افزایش دهیم، بنده از خانم پرویزی می خواهم که این موضوع را به همه اعلام کنند.
در مورد کارانه هم باید اضافه کنم اینطور نیست که یک عده می گویند بیمارستان پول ندارد، پس کارانه را کم می دهد بلکه به اینصورت است که اگر درآمد بیمارستان بیشتر شود کارانه هم بیشتر و اگر کمتر شود به همان نسبت کمتر می شود.
بنده چندین بار گفتم باز هم اعلام می کنم و معتقد هستم که سیستم پرستاری خودش باید مسائل و مشکلات خودش را حل کند پس اگر کارانه ی پرسنلی از پرستاری کم و زیاد می شود حتماً بداند که این کار در بدنه خود پرستاری اتفاق افتاده و تصمیم گیری شده است و ربطی به دیگر واحدها ندارد، البته بنده در کنار پرستاران هستم و هر کمکی از دستم بر بیاید انجام خواهم داد.
-اولویت های پرداخت بیمارستان:
دکترکریمی ادامه داد: هر پولی که وارد بیمارستان شود میزان و شروع پرداخت به این ترتیبی خواهد بود که خدمتتان می گویم اول از همه حقوق کارکنان، یعنی در بدترین شرایط اول حقوق کارکنان را پرداخت می کنیم بعد از آن حقوق پزشکان را پرداخت می کنیم بعد از آن پرداخت داروی دولتی بعد از آن هیئت امنای پزشکی و بقیه بدهی های مرکز پرداخت خواهد شد.
-محاسبه مالیات:
خانم امین زاده مدیر امورمالی هم در این نشست گفت: هرساله توسط سازمان برنامه و بودجه قانون مالیات مصوب میشود و ما هم بر اساس همان قوانین و مقررات که سازمان برنامه و بودجه تصویب میکند از حقوق پرسنل مالیات را کسر میکنیم.
اداره مالیات طی مصوبه سال ۱۴۰۳ تا سقف ۱۲میلیون از درآمد هرفردشاغل درهرسازمان و ارگان که دریافتی داشته باشد معاف ازمالیات میشود ازمبلغ ۱۲ تا16.500 میلیون به نرخ ۱۰ درصد محاسبه میشود از 16.500 تا ۲۷ میلیون تومان به نرخ ۱۵درصد و از ۲۷ میلیون تا ۴۰ میلیون تومان به نرخ ۲۰ درصد و از درآمد ۴۰ میلیون تومان به بالا نرخ مالیات ۳۰ درصد اعمال میشود.
طی پیشنهاد و پیش نویس درسال ۱۴۰۴ احتمالا معافیت مالیاتی را تا ۲۴ میلیون محاسبه کنند که مستلزم تصویب نهائی می باشد.
لازم به ذکراست همکارانی که در چند جا فعال هستند اداره برنامه و بودجه کشور، مالیات را از کل درآمد شخص با توجه به شماره کد ملی فرد اعمال و کسر میکند.
درسال جدید طی بخشنامه سازمان مالیاتی کشور، هیچ کدام از ارگان ها و دستگاههای اجرایی حق محاسبه مالیات را ندارند، به دلیل اینکه میزان مالیاتی که توسط سازمان امور مالیاتی محاسبه می شود، بستگی به درآمد ماهانه هر فرد در کلیه سازمان ها و ارگان هایی که دارای درآمد می باشد، محاسبه می گردد و این هم از طریق کد ملی شخص بررسی و لحاظ میشود و گاهاً این اتفاق میافتد که یک فرد در سازمان و ارگان دیگری درآمد داشته و این اتفاق بیفتد که مالیات این فرد از میزان حقوق دریافتی درمرکز ما کسر گردد و به همین دلیل احتمال اینکه در ماههای مختلف کسر از مالیات متفاوت باشد زیاد است.
-سایت مالیاتی کشور: my.tax.gov.ir
قابل به ذکر است که هر فرد میتواند در سایت سازمان مالیاتی کشور با کدملی خود ورود کرده و کلیه اطلاعات شخصی خود را اعم از مالیات بردرآمد ماهانه، داراییها، مالیات برارث و غیره را به صورت شفاف مطلع شود.
-اصلاح عناوین شغلی:
خانم یوسفی مسئول کارگزینی هم گفت: در مورد اصلاح عناوین شغلی خاطر نشان کرد که تا الان حدود 100 نفر از کارکنان که فرم های مربوطه را پر کرده اند پرونده سازی شده و به سازمان تأمین اجتماعی ارسال شده است و مابقی کارکنان پرستاری نیز که اشکالی در عناوین شغلی خود دارند باید هرچه سریعترفرم های مربوطه را پرکنند، تا برای آنها نیز پرونده سازی در سازمان انجام شود و این مسأله هیچ ربطی به بازنشستگی ندارد و تمامی پرسنل پرستار و کمک بهیاری که از سال 1380 تا 1390 وارد مرکز شدند و عناوین شغلی آنها اشکال دارد، می توانند به واحد منابع انسانی مراجعه کنند و فرم های مربوطه را تکمیل کنند تا به کار آنها رسیدگی شود.
ارسال نظر