نوبت دهی آنلاین 88029600
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1401/02/08 - 08:06
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 300
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه هم اندیشی راه اندازی دپارتمان پیشگیری از بیماریهای قلب و عروق مرکز قلب تهران

رئیس مرکز قلب تهران پیشگیری و سلامت قلب را از مهمترین رسالت های این مرکز عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز قلب تهران، روز سه شنبه 6 اردیبهشت 1401 جلسه هم اندیشی برای راه اندازی دپارتمان و درمانگاه پیشگیری با حضور دکتر فراهانی رئیس، معاونان درمان و آموزش، رئیس پژوهشکده و تعدادی از استادان و مسئولان این مرکز انجام شد.
در ابتدای جلسه دکتر علی واشقانی فراهانی گفت: باید رویکرد پیشگیری را بعنوان یکی از رسالت های اصلی بیمارستانها، علاوه بر درمان، آموزش و پژوهش مد نظر داشته باشیم. لذا نقش راهبردی پیشگیری قبل از همه مداخلات لازم در حیطه درمان را نباید نادیده گرفت.
با توجه به اینکه در این حوزه هیئت علمی جوان سازماندهی شده است این مرکز می تواند خدمات پیشگیری را با کیفیت بهتر انجام دهند. در همین زمینه تصمیم گرفتیم برای اولین قدم، در بررسی سلامت سالیانه کارکنان مرکز، بررسی سلامت قلب و عروق 1400 نفر کارکنان مرکز بر اساس آخرین گایدلاین های پیشگیری انجام شود تا سلامت قلب و عروق آنها پیگیری و پیشگیری لازم صورت پذیرد.
دکتر نادریان راجع به چهارچوب اصلی دپارتمان پیشگیری از چهار بخش آموزشی، پژوهشی، واحد کلینیک های پیشگیری و توسعه نامبرد.
وی افزود: در بحث پژوهش با توجه به اینکه دیتاهای مناسبی جمع آوری می شود می تواند مطالعات را هدایت کرده تا  نتایج قابل قبولی برای مداخلات درمانی مهیا شود.
دکتر نادریان گفت: در ادامه این بررسی واحد پیشگیری، به سمت شهر خواهد رفت تا بررسی های لازم در طیف گسترده تری برای شهروندان تهرانی انجام شود.
دکتر نادریان در ادامه گردش کاری دپارتمان پیشگیری را برای حاضران توضیح داد.
دکتر حاتمی هم برای حوزه آموزش این دپارتمان، برنامه ریزی برای تولید محتوی آموزشی برای گروه های مختلف در غالب تهیه کتاب، فیلم و بروشورهای آموزشی و سایر روش های نوین خبر داد.
وی در مور ایتم ها و نحوه تهیه و تولید محتوا برای این بخش آموزشی توضیحاتی دادند.
دکتر آیین هم راجع به نرم افزار غربالگری و پیشگیری توضیحاتی ارائه داد و راجع به ابزارهای لازم موجود در این نرم افزار مطالبی ارائه کرد.
وی از اپلیکیشن ( دل شاد ) بعنوان نرم افزار پیشگیری رونمایی کرد.
دکتر اشرف شروع به کار این پروژه را حدود 3 سال قبل بیان کرد و از اعضای هیات علمی که در این کار مشارکت داشتند نام بردن و اهمیت و غنای علمی این نرم افزار جامع سخن گفت.
دکتر محمد الجاسم نیز راجع به تهیه و پروژه این نرم افزار و قابلیتهای آن توضیحاتی برای حاضران ارائه داد.
وی در مورد توانمندی های این نرم افزار و پیش بینی توسعه آن در آینده و فراگیری آن برای امور پژوهشی و همچنین دسترسی آسان به آن، مطالبی را بیان کرد.
خانم معصومه دلاور سرپرست مدیریت پرستاری هم نسبت به آمادگی تیم پرستاری برای اجرایی شدن این طرح و بررسی سلامت قلب و عروق کارکنان اعلام آمادگی کرد.
خانم یادگاری سرپرستار دپارتمان پیشگیری از کارهای انجام شده برای راه اندازی کلینیک های دپارتمان گزارش دادند.

  • گروه خبری : حوزه ریاست
  • کد خبر : 227659
سید محسن  اسماعیلی
تهیه کننده:

سید محسن اسماعیلی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه