نوبت دهی آنلاین: 88029600
Enter your desired term to search
گزارش عملکرد مربوط به شش ماهه دوم سال 1402
1. انجام نیازسنجی از اساتید در رشته‌های مختلف آموزشی درمانی جهت تهیه منابع روز آمد
2. کنترل لیست منابع در خواستی جهت پیشگیری از تهیه منابع تکراری
3. پیگیری اختصاص بودجه جهت خرید کتابهای جدید
4. تهیه لیست نهایی از منابع سفارشی موردنیاز بخش‌های مختلف در بیمارستان
5. مراجعه به نمایشگاه بین‌المللی کتاب و سفارش و خرید کتب
6. ثبت و فهرستنویسی و رده‌بندی و ورود اطلاعات کتب خریداری شده
7. مجموعه امور مربوط به ارائه خدمات امانت و بازگشت کتب، مجلات و سایر منابع، به اساتید و همکاران
8. پاسخگویی و ارائه خدمات جستجوی اطلاعات و خدمات اشاعه گزینشی اطلاعات
9. امور مربوط به هماهنگی‌های لازم برای برگزار شدن آزمونهای ضمن خدمت دفتر آموزش پرستاری، پرتست و پست تست کارگاه‌ها در کتابخانه مرکز
10. تهیه  و به روزرسانی محتوای سایت کتابخانه (شامل: اخبار و اطلاعیه¬ها، تاریخچه، چشم‌انداز و مأموریت، رسالت و هدف، آیین‌نامه‌ها، بخش‌ها، منشور حقوق استفاده‌کننده، بروشورها و سایر آیتم‌ها سایت (منطبق با چک لیست ارزیابی کتابخانه‌ها) 
11. آموزش ومعرفی برخی از پایگاهای اطلاعاتی وپرینت مقاله درخواستی
12. به‌روزرسانی اطلاعات مربوط به بخش نشریات
13. آماده سازی، ثبت و ورود اطلاعات مجلات لاتین در پایگاه کتابخانه
14. تهیه کپی، یا اسکن از صفحات نشریات و کتب مرجع
15. اطلاع رسانی کارگاه‌ها، سمینار‌ها، همایش‌ها و کنگره‌ها از طریق تلفن، حضوری و نصب در برد کتابخانه
16. همراهی و راهنمایی مراجعان جهت دستیابی به اطلاعات از پایگاه‌های اطلاعاتی موجود در کتابخانه دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی تهران
17. پاسخگویی و ارائه خدمات به صورت تلفنی یا از طریق ایمیل
18. راهنمایی و مشاوره مؤلفه‌های علم‌سنجی به اعضای هیات علمی
19. ارائه خدمات مورد نیاز مراجعین در قالب منابع دیداری و شنیداری CD) و DVD آموزشی(
20. آماده‌سازی پایان‌نامه‌ها (مهر، ثبت، قفسه‌چینی) و پاسخگویی به مراجعین جهت دسترسی و استفاده از این منابع.
21. انجام کلیه امور مربوط به عضویت و تسویه‌حساب
22. ارائه خدمات درخواستی از طریق میز مرجع مجازی
دانلود نسخه الکترونیکی

 

 

 

  • تاریخ انتشار : 1402/05/28 - 10:25
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1082
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران

دکتر فراهانی رسالت مرکز قلب تهران را تعهد به ارائه خدمات نوین و حضور در لبه های دانش علمی در سطح جهانی را از اولویت های آن بر شمرد.

بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران

به گزارش روابط عمومی مرکز قلب تهران، روز پنجشنبه 26 مرداد 1402 ، جلسه ای با حضور دکتر علی واشقانی فراهانی رئیس مرکز قلب تهران و معاونین و دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسن زاده و دکتر واحدی در حوزه ریاست مرکز قلب تهران برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر علی واشقانی فراهانی ضمن معرفی مرکز قلب با توضیح بحث کهورت تهران و بیان آمارهای بررسی سنین ۳۵ سال به بالا، مبحث ریسک فاکتورهای مورد نظر را در این طرح بزرگ بیان و با تحلیل این طرح، خطرات افزایش بیماری‌های قلبی عروقی را در ۱۰ سال آینده گوشزد کرد و گفت: برای پیشگیری یا درمان این طیف وسیع در ۱۰ سال آینده باید برنامه ‌ریزی های دقیق در زمینه پیشگیری، درمان و افزایش زیرساخت های حوزه درمانی را مد نظر داشت.
وی افزود: مرکز قلب تهران در این زمینه کارهای فراوانی انجام داده است و برای رسیدن به جایگاه ویژه علمی، پژوهشی و درمانی برای ارائه خدمات بهترهمیشه فعالیت کامل دارد و درهمین زمینه با برشمردن قابلیت‌های مرکز قلب و خدمات قابل ارائه آن به وسیله آمار به بیان موضوع پرداخت.
رئیس مرکز اشاره‌ای هم به چشم اندازهای آینده مرکز قلب تهران و رویکردهای آن داشت و از جمله رسالت‌های مرکز قلب را تعهد به ارائه خدمات نوین درمانی در حوزه قلب و عروق دانست و حضور در لبه‌های دانش علمی در سطح جهانی را همیشه از اولویت‌های این مرکز عنوان کرد و در همین زمینه گسترش بخش آی پی دی ( بیماران بین الملل ) را بعنوان یک ارزش و غرور ملی و آبروی کشور دانست و آمارهایی را در این مورد ارائه داد.
وی گفت: رهبری علمی اقدامات لازم برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی در کشور از رسالت‌های ما است و ما باید یک بیمارستان ارتقا دهنده سلامت در کشور باشیم چرا که انجام اقدامات و مداخلات جامعه محور در پیشگیری از بیماری‌های قلب و عروق رسالت مهم ما است.
دکتر فراهانی با معرفی دپارتمان پیشگیری که در حال فعالیت 5 ساله برای ورود به مداخلات درمانی است، پروتکل های آن را مطرح کرد. 
در ادامه دکتر مهدی مهرانی معاون آموزشی مرکز به بیان فعالیت‌های آموزشی پرداخت. وی شروع فعالیت‌های آموزشی مرکز را از سال ۱۳۸۵ و فراگیران آن را دستیاران تخصصی و فوق تخصصی عنوان کرد و پذیرش فلوشیپ پریونشن را هم جزء فراگیران جدید عنوان کرد. وی آمارهای فراگیران در  رشته های مختلف در طول سالیان گذشته تا کنون را ۳۲۰ نفر اعلام کرد.
دکتر مهرانی دوره‌های آموزشی و روند آموزشی فراگیران را در طول مدت آموزش و رتبه‌های برتر را از ابتدا تاکنون برشمرد.
دکتر هاله اشرف معاون پژوهشی مرکز قلب نیز به بیان کاملی از فعالیت‌های این معاونت در این حوزه، شامل طرح‌های پژوهشی، کارگاه‌های پژوهشی، پایان نامه و دوره‌های آموزشی حاصل از فعالیت‌های این معاونت را توضیح داد و راجع به تهیه و تولید مجله علمی مرکز قلب تهران که از سال ۲۰۰۶ به چاپ می‌رسد و در نمایه‌های بین‌المللی ایندکس می شود توضیح داد.
در ادامه دکتر صالحی هم این دیدار را فرصتی بسیار مغتنم  و ارزشمند دانست. وی مرکز قلب را یک مرکز با کیفیت و آبرومند و قابل افتخار در کشور دانست و یکی از مزایای این مرکز بزرگ را تکنولوژی همراه علم، درمان و آموزش و پژوهش عنوان و چشم انداز بین‌المللی مرکز قلب را بسیار چشمگیر بیان کرد.
دکتر صالحی با تشریح قابلیت‌های دانشکده پزشکی و ساختارها و نیازهای آینده آن در حوزه فعالیت آموزشی خود اشاره کرد. وی نیاز به همکاری دو جانبه مرکز قلب تهران و کمک به دانشکده پزشکی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران برای رسیدن به رنک های بالاتر را مورد تأئید قرار داد.
رئیس دانشکده پزشکی گفت: با توجه به جایگاه آموزشی بالای مرکز قلب و رتبه ویژه آن در سطح بین المللی، درخواست حضور دانشجویان پزشکی در این مرکز بزرگ برای آموزش بالینی، حتی بسیار کوتاه را خواستارم.
وی افزود: برای داشتن پزشکان آینده نگر و با داشتن عرق ملی، باید به دانشجویان رشته پزشکی بسیار توجه کرد تا بتوان جایگزین‌های مناسبی را برای آینده پزشکی تربیت کرد.
دکتر صالحی کمک و حمایت همه دستیاران قلب و عروق را که در مجموعه دانشگاه هستند خواستار شد تا دانشگاه و به طبع آن دانشکده پزشکی هم از تجربیات مرکز قلب تهران بهره‌ لازم را ببرند.
دکتر حمید رضا پورحسینی مشاور ریاست هم در ادامه به بیان فعالیتهای درمانی، آموزشی و سطح داخلی و رنک بین المللی در طول فعالیت مرکز قلب تهران پرداخت. وی بحث دپارتمان پیشگیری از بیماریهای قلب و عروق که توسط دکتر فراهانی در حال پیگیری است را از افتخارات آینده مرکز دانست و فاکتورهایی که عامل رشد و برند بودن مرکز قلب بوده را برشمرد و بحث تمام وقتی مرکز قلب را یکی از آن عوامل عنوان کرد.
در پایان جلسه دکتر صالحی و همراهان از کتابخانه دکتر عارفی، سایت آزمون های مرکز قلب و بخش تصویر برداری قلبی مرکز دیدن کردند.

 

 

 

  • گروه خبری : حوزه ریاست,کتابخانه,رخدادها
  • کد خبر : 243203
سید محسن اسماعیلی
Author:

سید محسن اسماعیلی

تصاویر

بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران بازدید رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز قلب تهران

0 Comments for this article

comment

Post your comment:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

مسیرهای دسترسی به مرکز قلب تهران

راه آهن
مترو
اتوبوس
تاکسی
فرودگاه
پایانه های برون شهری
راه آهن
راه آهن

 

  • مراجعه کنندگان عزیزی که از خطوط ریلی و راه آن برای رسیدن به تهران استفاده می کنند می توانند پس از پیاده شدن در ایستگاه راه آهن تهران از مسیر زیر به وسیله اتوبوس، تاکسی به مرکز قلب تهران دسترسی پیدا کنند:
  • ایستگاه میدان راه آهن تهران: میدان راه آهن - خیابان کارگر شمالی، نبش بزرگراه جلال آل احمد - مرکز قلب تهران
  • مترو ایستگاه راه آهن به سمت قائم - تغییر خط در ایستگاه میدان ولیعصر - خط 6 به سمت کوهسار - خروج در ایستگاه کارگر یا ایستگاه دانشگاه تربیت مدرس
  •  
  • لینک مرکز قلب تهران روی نقشه
مترو
مترو
  • مراجعین گرامی می توانند از نزدیک ترین ایستگاه های مترو به مرکز قلب تهران شامل ایستگاه های کارگر (خط 6)، میدان انقلاب (خط 4) و دانشگاه تربیت مدرس (خط 6) برای دسترسی به این مرکز استفاده کنند. پس از پیاده شدن از مترو می توانید با اتوبوس، تاکسی و یا به صورت پیاده از مسیرهای زیر به این بیمارستان مراجعه کنید:
  • ایستگاه مترو کارگر: خیابان کارگر شمالی - نبش بزرگراه جلال آل احمد - مرکز قلب تهران 
    • ایستگاه مترو میدان انقلاب: میدان انقلاب - خیابان کارگر شمالی - نبش بزرگراه جلال آل احمد - مرکز قلب تهران
  • ایستگاه مترو دانشگاه تربیت مدرس: بزرگراه جلال آل احمد - نبش خیابان کارگر شمالی - مرکز قلب تهران
  •  
  • لینک مرکز قلب تهران روی نقشه
  •  
  •  
اتوبوس
اتوبوس

 

  • مسیرهای دسترسی با اتوبوس به بیمارستان از پایانه های شهری تهران:
  •  برای دسترسی به مرکز قلب تهران از طریق اتوبوس، می توانید خط 259 اتوبوس پایانه معین به پایانه شهرک ولفجر - خط 388 اتوبوس مترو صادقیه به پایانه شهید بهشتی - خط 236 اتوبوس کوی نصر به پایانه میدان ولیعصر را سوار شده و در ایستگاه بیمارستان شریعتی پیاده شوید.
  • مسیرهای دسترسی با اتوبوس به بیمارستان از ایستگاه راه آهن تهران:
  • برای دسترسی به مرکز قلب تهران از طریق اتوبوس، می توانید اتوبوس های خط پایانه معین به شهرک والفجر را سوار شده و در ایستگاه بیمارستان شریعتی پیاده شوید.
  •  
  • لینک مرکز قلب تهران روی نقشه
تاکسی
تاکسی

 

  • مراجعه کنند محترمی که از سایر شهرها به مرکز قلب تهران مراجعه می کنند می توانند برای دسترسی به بیمارستان از تاکسی استفاده کنند. با توجه به نحوه ورود به تهران می توانید از مسیرهای زیر استفاده کنید:
  • مسیرهای دسترسی با تاکسی به بیمارستان از پایانه های برون شهری:
  • ترمینال جنوب: خیابان صاحب جمع - خیابان کارگر شمالی - نبش بزرگراه جلال آل احمد - مرکز قلب تهران
  • ترمینال غرب: میدان آزادی - خیابان آزادی -  میدان انقلاب - خیابان کارگر شمالی - نبش بزرگراه جلال آل احمد - مرکز قلب تهران
  • ترمینال شرق: خیابان دماوند - خیابان انقلاب - خیابان کارگر شمالی - نبش بزرگراه جلال آل احمد - مرکز قلب تهران
  • ترمینال بیهقی (آرژانتین): بزرگراه مدرس - میدان ولی عصر (عج) - بلوار کشاورز - خیابان کارگر شمالی - نبش بزرگراه جلال آل احمد - مرکز قلب تهران
  • مسیرهای دسترسی با تاکسی به بیمارستان از فرودگاه ها:
  • فرودگاه مهرآباد: بزرگراه مخصوص - میدان آزادی - خیابان آزادی - میدان انقلاب - خیابان کارگر شمالی - نبش بزرگراه جلال آل احمد - مرکز قلب تهران
  • فرودگاه امام خمینی: آزادراه خلیج فارس - بزرگراه نوب - میدان 9 دی - خیابان هلال احمر - میدان رازی - خیابان کارگر شمالی - نبش بزرگراه جلال آل احمد - مرکز قلب تهران
  • مسیرهای دسترسی با تاکسی به بیمارستان از ایستگاه راه آهن:
  • ایستگاه راه آهن تهران: میدان راه آهن - خیابان کارگر شمالی - نبش بزرگراه جلال آل احمد - مرکز قلب تهران
  •  
  • لینک مرکز قلب تهران روی نقشه

 

فرودگاه
فرودگاه

 

  • بیمارانی که از طریق هواپیما وارد تهران می شوند می توانند از مسیرهای زیر به مرکز قلب تهران مراجعه کنند:
  • فرودگاه بین المللی امام خمینی: آزادراه خلیج فارس - بزرگراه شهید کاظمی - بزرگراه شهید چراغی - بزرگراه نوب - خیابان قزوین - خیابان هلال احمر - میدان رازی - خیابان کارگر شمالی - نبش بزرگراه جلال آل احمد - مرکز قلب تهران
  • فرودگاه مهرآباد: بزرگراه مخصوص - میدان آزادی - بزرگراه آیت الله سعیدی - 45 متری زرند - خیابان قزوین - خیابان هلال احمر - میدان رازی - خیابان کارگر شمالی - نبش بزرگراه جلال آل احمد - مرکز قلب تهران
  •  
  • لینک مرکز قلب تهران روی نقشه
پایانه های برون شهری
پایانه های برون شهری

 

  • بیماران و هموطنان عزیزی که به وسیله اتوبوس وارد پایانه های شهر تهران می شوند می توانند از مسیرهای زیر به مرکز قلب تهران مراجعه کنند:
    • ترمینال جنوب: خیابان صاحب جمع - خیابان کارگر شمالی - نبش بزرگراه جلال آل احمد - مرکز قلب تهران
    • ترمینال غرب: میدان آزادی - خیابان آزادی -  میدان انقلاب - خیابان کارگر شمالی - نبش بزرگراه جلال آل احمد - مرکز قلب تهران
    • ترمینال شرق: خیابان دماوند - خیابان انقلاب - خیابان کارگر شمالی - نبش بزرگراه جلال آل احمد - مرکز قلب تهران
    • ترمینال بیهقی (آرژانتین): بزرگراه مدرس - میدان ولی عصر (عج) - بلوار کشاورز - خیابان کارگر شمالی - نبش بزرگراه جلال آل احمد - مرکز قلب تهران
    •  
    • لینک مرکز قلب تهران روی نقشه
    •  

 

Theme settings