نوبت دهی آنلاین 88029600
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
همکاری های بین الملل مرکز قلب تهران
همکاری های بین الملل مرکز قلب تهران
نظام علمی و دانشگاهی در حوزه پزشکی از حیث گستره و قلمرو، مرز ناپذیر است و از محدوده‌های جغرافیایی فراتر می‌رود. پیشرفت علم پزشکی در هر جامعه‌ای مستلزم فراگیری دانش‌های جدید، توسعه و تکمیل آن و گسترش مرزهای دانش است. بی‌شک در راه تحقق این مهم، تبادل دانش و تجربیات پزشکی بین جوامع امری ضروری و حیاتی است. لذا نقش همکاری‌های بین‌المللی در بیمارستان ها و دانشگاه های پزشکی، به‌عنوان متولی ارتباطات علمی و بین‌المللی، انکارناپذیر است. بند ششم سیاست‌های کلی علم و فناوری نیز بر گسترش همکاری و تعامل فعال، سازنده و الهام‌بخش در حوزه علم و فناوری با سایر کشورها و مراکز علمی و پزشکی معتبر منطقه‌ای و جهانی به‌ویژه جهان اسلام همراه با تحکیم استقلال کشور، تأکید نموده است. بین‌المللی شدن آموزش عالی، روندی در جهت درهم تنیدن کارکردهای آموزشی، پژوهشی، خدمات تخصصی و دیگر کارکردهای دانشگاهی در سطوح منطقه‌ای و جهانی است. یکی از روش‌های دستیابی به رشد و توسعه دانش و علوم گوناگون میان اساتید و دانشجویان پزشکی، افزایش دامنه همکاری علمی  با مراکز پزشکی معتبر در سایر کشورهاست.
در این راستا مرکز قلب تهران نیز باهدف گسترش همکاری‌های علمی و پزشکی بین‌المللی و تعمیق ارتباط میان دانشگاه و سایر دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و پژوهشی ممتاز سراسر دنیا در چارچوب مقررات دولت جمهوری اسلامی همکاری های بین المللی خود را گسترش داده  است. اهداف کلی دفتر همکاری‌های بین‌المللی زمینه‌سازی تعامل مؤثر مرکز قلب تهران با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان های بین‌المللی و نهادینه ساختن همکاری‌های بین‌المللی به‌عنوان یک ضرورت برای معرفی مرکز قلب تهران در سطح بین‌المللی، است.

 

  • تاریخ انتشار : 1402/10/17 - 10:47
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1944
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مصاحبه دکتر یاسر جناب پیرامون درمان‌های نوین گرفتگی عروق قلبی

دکتر یاسر جناب متخصص قلب و فلوشیپ اینترونشن و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در مصاحبه با رادیو سلامت، پیرامون درمان‌های نوین گرفتگی عروق قلبی صحبت کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز قلب تهران، دکتر یاسر جناب در مصاحبه با رادیو سلامت گفت: شایع ترین علت مرگ و میر در جوامع مختلف دنیا بیماری عروق کرونری می‌باشد، از علل گرفتگی عروق که حائز اهمیت می‌باشد بیماری آترواسکلروز می‌باشد، بیماری آترواسکلروز از همان ابتدای دهه زندگی انسان شروع و به موازات افزایش سن در افراد این بیماری شدت می‌گیرد.
یکی از مهم‌ترین اشکال بیماری قلبی، سندروم حاد کرونری است.
دکتر جناب ادامه داد: سندروم حاد کرونری به سه دسته مختلف تقسیم می‌شود که مهم‌ترین آن انفارکتوس حاد میوکارد می باشد که باعث مرگ و میرشیوع بالا میشود، و ریسک فاکتورهای مختلفی، مثل  مصرف سیگارو قلیان، فشارخون، افزایش چربی خون و استرس باعث آن می شوند که معمولا بیماران دچار درد حاد قفسه سینه بسیار شدید می‌شوند.
این فوق تخصص قلب و عروق در رابطه با درمان این بیماران گفت: در زمان مراجعه اولیه بیمار به اورژانس، تیم پزشکی پس ازبررسی‌های اولیه، بیمار سریعاً به بخش کت لب یا همان آنژیوگرافی منتقل و تحت عمل آنژیوگرافی قرار گرفته و عروق کرونری وی بررسی می‌شود و در صورت نیاز، آنژیوپلاستی برای بیمار انجام خواهد شد.
وی گفت: با افزایش سن، میزان شیوع بیماری قلبی بیشتر می‌شود که در مرحله اول با گرفتن نوار قلب و بررسی یافته های دقیق انفارکتوس میوکارد و گرفتن آزمایش تروپونین قلب، جهت اندازه‌گیری میزان مشکل قلبی چک می‌شود.
بیماری انسداد عروقی یا تصلب شرائین از سنین پایین و کودکی در وجود ما شروع می‌شود و رفته رفته با اجتماع پلاک‌ها در عروق باعث انسداد رگ‌ها شده، که ازمهم‌ترین علل آن مصرف سیگار و قلیان است و افزایش چربی بد یعنی  LDL است که اهمیت بسزائی در این بیماری دارد.
وی در ادامه گفت: ازعوامل دیگری مثل آلودگی هوا که نقش ثابتی در کاهش طول عمر دارد ودر بعضی از شهرهای آلوده دنیا میزان کاهش عمرتا ۵ سال هم رسیده است.
دکتر جناب از دیگر عوامل ایجاد مشکلات قلبی به داشتن استرس اشاره کرد و گفت: استرس به دو دسته تقسیم می‌شود استرس حاد، استرس مزمن، در استرس حاد عواملی مثل شنیدن خبر بد را می توان نام برد.
وی درجواب سوالی در رابطه با وجود دردهای نقطه ای و سوزنی گفت: معمولا دردهای نقطه‌ای و سوزنی درد قلبی نمی‌باشند و بیشتر عوامل استرس دخیل می باشد.
از میان درمان های حاضر، درمان داروئی یکی از بهترین و با ارزش ترین روش ها می باشد.
دکتر جناب در پاسخ به سوال درمان های آنژیوپلاستی گفت: در بسیاری از بیماران که دچار بیماری عروق کرونری شدیدی هستند یکی دیگر از روش‌های درمانی آنژیوپلاستی است که می‌تواند جایگزین عمل قلب باز باشد در حال حاضر روش‌های نوین تشخیص که درحین آنژیوپلاستی به کار می‌بریم که در واقع یک مدل سونوگرافی در داخل عروق کرونر می‌باشد که حین پروسیجر از آنها استفاده می‌کنیم تا بتوانیم میزان رخدادهای وخیم بعد از آنژیوپلاستی را به حداقل برسانیم.
در پایان دکتر جناب توصیه کردد که بیماری عروقی کرونر یک بیماری بسیار جدی می‌باشد که با افزایش سواد سلامت در زندگی و تغذیه سالم توأم با ورزش و کاهش وزن و کنترل ریسک فاکتورها می‌شود تا حد زیادی این بیماری را کنترل کرد.

 

 

  • گروه خبری : معاونت بین الملل,پزشکان در رسانه
  • کد خبر : 256051
سید محسن اسماعیلی
تهیه کننده:

سید محسن اسماعیلی

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه