نوبت دهی آنلاین 88029600
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/09/10 - 14:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 393
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

مانور مقابله با آتش سوزی و تخلیه در شرایط بحران در مرکز قلب تهران

با حضور اعضای کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایای مرکز این مانور برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز قلب تهران، پنجشنبه 8 آذر 1403 مانور آتش سوزی و تخلیه در بخش P.CCU5 مرکز قلب تهران با هدف افزایش توانمندی و سرعت عمل افراد در زمان بحران، آشنایی کارکنان با نحوه مواجهه با آتش سوزی، نحوه اطلاع رسانی و اطفاء حریق و چگونگی تخلیه بخش برگزار شد.

مهندس مریم ترکیان مسئول واحد بهداشت محیط مرکز قلب تهران در مصاحبه کوتاهی با خبرنگار روابط عمومی گفت: این مانور با حضور اعضای کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایا شامل: واحد بهداشت محیط، دفتر پرستاری، فنی مهندسی، روابط عمومی و امور عمومی برگزار شد.

وی ادامه داد: از نکات بسیار حائز اهمیت در برگزاری این مانور می توان به حضور سریع گروه کد فایر و گروه کد تخلیه در محل حادثه اشاره کرد، همینطور عملکرد کارکنان بخش حادثه دیده در اطفاء حریق تا قبل از رسیدن گروه کد حریق از دیگر نکات برجسته این مانور بود.

مسئول بهداشت محیط مرکز قلب تهران اضافه کرد: در این مانور مهندس مهدی مرادیان جانشین فرمانده حادثه به علت تجمع دود در بخش دستور تخلیه سریع بخش را صادر کرد و بخش امن توسط مهندس جمشید عبدالهی مسئول ارشد ایمنی انتخاب و تخلیه افقی با هماهنگی مرجان بهرامیان سوپروایزر و نگین حبیبی سر پرستار بخش P.CCU5 انجام شد.

وی افزود: مراقبت های اولیه برای مصدومین این مانور در بخش های پشتیبان و اورژانس انجام شد.

مهندس مرادیان در مورد سیستم های اعلام و اطفای حریق و آشنایی کارکنان بخش ها با این سیستم ها و همچنین کنترل گازهای طبی و باکسی که شیر ورودی این گازها در آن قرار دارد و استفاده از این شیر در زمان درست آن به نکاتی اشاره کرد.

وی اضافه کرد: 90 درصد حریق هایی که در بیمارستان ممکن است اتفاق بیفتد بر پایه مسائل برقی می باشد به همین دلیل اگر از اتاق برق بوی سوختنی آمد باید سریع به واحد فنی مهندسی اطلاع داده شود و در مورد پله های فرار که در هر بخش وجود دارد گفت: تمامی کارکنان باید از جایگاه این پله ها با خبر باشند و بدانند که این پله ها هرکدام به کجا ختم می شود تا در مواقع بحران بتوانند بطور صحیح از آنها استفاده کنند.

مهندس عبدالهی نیز در رابطه با رعایت نکات ایمنی گفت: توجه به باز و بسته بودن شیرهای اکسیژن هر اتاق و چگونگی باز و بسته شدن درب باکسی که شیر اصلی ورودی هر بخش در آن قرار دارد در مواقع بحران بسیار حائز اهمیت است.

وی در خصوص برق های اضطراری و نرمال در بخش ها توضیح داد و گفت: اگر برق به هر دلیل قطع شود به صورت اوتومات سیستم روی برق اضطراری می رود که البته 50 درصد ظرفیت برق نرمال را شامل می شود و در این حالت به هیچ عنوان نباید از وسایل پر مصرف در بخش استفاده شود و در مورد استفاده از سه راهی توضیح داد که نباید بوسیله سه راهی در بخش ها کابل کشی صورت گیرد و این کار حتماً باید زیر نظر واحد فنی مهندسی و بصورت اصولی انجام شود.

 مسئول بهداشت حرفه ای نیز در مورد آتش سوزی افراد گفت: اگر آتش سوزی برای کسی در بخش اتفاق افتاد به هیچ عنوان از کپسول CO2 و پودر گاز برای خاموش کردن آن استفاده نکنید و به فردی که آتش گرفته اجازه دویدن ندهید چراکه باعث تشدید آتش می شود، در این مورد راه درست این است که یک پتو یا ملحفه دور فردی که آتش گرفته پیچیده شود و در حالتی که دستش را روی صورت خود گرفته وی را روی زمین غلط دهیم.

 

 

  • گروه خبری : معاونت درمان,دفتر پرستاری,رخدادها
  • کد خبر : 285424
فیلم بردار
سید محسن اسماعیلی
تهیه کننده:

سید محسن اسماعیلی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه