• تاریخ انتشار : 1401/07/16 - 16:38

سخنرانی استاد دانشگاه آکسفورد انگلستان در مرکز قلب تهران

دکتر کاظم رحیمی متخصص قلب و استاد تمام دانشگاه آکسفورد انگلستان راجع به اهمیت تشخیص و درمان فشار خون سخن گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز قلب تهران، دکتر کاظم رحیمی متخصص قلب و استاد تمام دانشگاه آکسفورد انگلستان و رئیس انجمن BPLTTC در یک جلسه حضوری در مرکز قلب تهران راجع به اهمیت تشخیص و درمان فشار خون برای اساتید، فلوها، دستیاران و پرستاران این مرکز سخنرانی کرد.
وی بر اهمیت پایین آوردن فشار خون در همه سنین تأکید و سوالات حاضران جلسه را با توجه به آخرین یافته های علمی دنیا و تحقیقات انجام شده در این زمینه پاسخ داد.
دکتر رحیمی برای برنامه ریزی پروژه های مشترک دو مرکز با دکتر فراهانی رئیس، دکتر نوید معاون درمان، دکتر مسعود کبیر رئیس پژوهشکده قلب و عروق، دکتر تاج دینی معاون پژوهشی و دکتر حسینی رئیس اورژانس مرکز قلب تهران گفتگو و تبادل نظر کردند.

• گروه خبری : سمینار