• تاریخ انتشار : 1403/07/19 - 10:06

جام قهرمانی در دستان بانوان والیبالیست مرکز قلب تهران

تیم والیبال بانوان مرکز قلب تهران حائز رتبه اول جشنواره ورزشی کارکنان، بازنشستگان و استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران شد.

جام قهرمانی در دستان بانوان والیبالیست مرکز قلب تهران

به گزارش سینا رسانه روابط عمومی مرکز قلب تهران، یک دوره مسابقات والیبال بانوان ویژه کارکنان، بازنشستگان و استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران از سوی تربیت بدنی دانشگاه که به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش با حضور تیم های بیمارستان شریعتی، بیمارستان مرکز طبی کودکان، بیمارستان مرکز قلب تهران، ستاد مرکزی و بیمارستان امام خمینی (ره) از 25 شهریور 1403 آغاز شد.

در جریان این دوره از مسابقات یکشنبه 15 مهر، تیم های بیمارستان شریعتی و ستاد مرکزی در مرحله رده بندی و تیم های بیمارستان امام خمینی (ره) و بیمارستان مرکز قلب تهران در مرحله فینال باهم به رقابت پرداختند که در نهایت تیم والیبال بانوان مرکز قلب تهران رتبه اول این دوره از مسابقات را کسب کرد.

اسامی تیم مرکز قلب شامل: فاطمه شریف post.ccu2 ، هما اسماعیلی post.ccu6 ، طاهره شادی واحد بیمه، فیروزه اعلمی واحد بیمه، جمیله فتحی اتاق عمل و زینب اسکندری

ریاست مرکز قلب تهران ضمن تبریک این پیروزی و کسب رتبه نخست بازی ها آرزوی تداوم موفقیت این عزیزان را در مراحل آتی خواستار شد.

• گروه خبری : افتخارات,حوزه ریاست,امور رفاهی
بهرام راد