• تاریخ انتشار : 1402/02/24 - 16:10

به مناسبت روز روابط عمومی از مراکز و روابط عمومی های برتر دانشگاه تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی مرکز قلب تهران، روز یکشنبه ۲۴ اردیبهشت به مناسبت گرامیداشت روز روابط عمومی، جلسه‌ای با حضور دکتر قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر فراهانی رئیس مرکز قلب تهران، معاونین رئیس دانشگاه، روسای بیمارستان‌ها ومراکز تابعه، همچنین مدیران روابط عمومی و مراکز درمانی دانشکده ها، همراه با تعدادی از کارشناسان روابط عمومی حضور داشتند. در این جلسه رئیس دانشگاه با تبریک روز روابط عمومی از خدمات واحدهای روابط عمومی مجموعه دانشگاه تقدیر کرد و روسای بیمارستان ها هم به ارائه نظرات خود پرداختند .
دکتر ترابی رئیس روابط عمومی دانشگاه هم با ارائه پاورپوینت راهبرد آینده و چشم انداز فعالیت های روابط عمومی و برنامه های پیش رو را بر شمرد.
دکتر فراهانی رئیس مرکز قلب هم  ضمن تبریک روز روابط عمومی به همکاران این بخش، از واحدهای مختلف روابط عمومی جهت اطلاع رسانی برای افزایش سواد سلامت جامعه و ارتقاء اطلاعات عمومی مردم برای پیشگیری بیماری ها خصوصاً بیماری های قلبی عروقی کمک خواست.
وی، وظیفه روابط عمومی ها را در این زمینه بسیار مهم اعلام کرد.
در انتهای جلسه دکتر فراهانی لوح تقدیر خود را به مناسبت داشتن سایت برتر دانشگاه و روابط عمومی برتر از دست رئیس دانشگاه و معاونین دریافت کرد، دکتر مسعود کبیر رئیس پژوهشکده قلب وعروق دانشگاه، سید محسن اسماعیلی مدیر روابط عمومی مرکز قلب، دکتر شفیعی مدیر روابط بین الملل پژوهشکده، خانم ها یدنگی، باوری، مهرایی، از پژوهشکده نیز لوح تقدیر از رئیس دانشگاه دریافت نمودند .
لازم به ذکر است سایت مرکز قلب تهران به عنوان سایت برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران و سایت ششم کشوری در وب برندینگ انتخاب شده بود.
همکاران روابط عمومی خانم مریم داوودی کارشناس بیماران بین الملل، حامد بلور فروش و بهرام راد، کارشناسان روابط عمومی و سمعی بصری از حاضرین در این جلسه بودند.

• گروه خبری : همایش,روابط عمومی
Author:

تصاویر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی از رئیس مرکز قلب تهران و مدیر روابط عمومی این مرکز تقدیر کرد.

0 Comments for this article

comment