برگزاری سالگرد ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دارالفنون در بیمارستان سینا
با حضور وزیر بهداشت رئیس دانشگاه، رئیس مرکز قلب، اساتید، دانشگاهیان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران این مراسم برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز قلب تهران، سه شنبه ۸ دی ۱۴۰۳ مراسم سالگرد ۱۷۳ سال تجربه و۹۰ سال افتخارآفرینی ویژه گشایش دارالفنون در بیمارستان سینا برگزار شد، این مراسم با حضور دکتر محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، دکتر رئیس کرمی رئیس دانشگاه، دکتر عباسعلی کریمی رئیس مرکز قلب تهران، روسای بیمارستان های دانشگاه، معاونین، اساتید و دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت درمان و آموزشی پزشکی با بیان اینکه قدرت هر کشوری به نیروی نظامی نیست، بلکه پیشرفت علم منشا قدرت در جهان است، افزود؛ امیرکبیر به دنبال علم نافع برای کشور بود و پیشرفت علوم پزشکی و نظامی را برای مملکت مفید دانسته و به توسعه آنها اهتمام ورزید و در طول همان سه سال صدارت با افتتاح دارالفنون ثابت کرد مسیر توسعه و پیشرفت از راه علم است، وی موقعیت جغرافیایی بیمارستان سینا و خدمت رسانی به اقشار آسیب پذیر وضعیف جامعه را از مهم ترین امتیازات این مرکز بزرگ درمانی دانست، ایشان پیشرفت های علمی این بیمارستان را یکی از مزیت های ارزشمند آن بیان کرد و رتبه های اول جهانی در برخی علوم را که در این بیمارستان به دست آمده، ستود.
دکتر ظفرقندی تاکید بر گسترش و توسعه گردشگری سلامت که در قانون هفتم هم دیده شده تقویت بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران برای ارتباطات بین المللی و پذیرش و جذب بیماران از کشورهای اطراف و سراسر دنیا را یکی از اولویت های بخش درمان خصوصاً دانشگاه علوم پزشکی تهران دانست.
دکتر رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران هم بر اهمیت کمک های خیرین سلامت تاکید کرد و مشارکت و تشویق جامعه برای چنین اقداماتی را الگویی موفق برای ایجاد همبستگی اجتماعی و فرهنگ نیکوکاری دانست و هدف از برگزاری مراسم ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه را برای تقویت روحیه همبستگی ملی در جامعه و نسل های آینده دانست.
سخنان دکتر محمدتقی طالبیان رئیس بیمارستان سینا هم در ارتباط با پیشینه بیمارستان سینا که با قدرت و دیرینگی پزشکی و علمی و در زمینه فعالیت های جاری این بیمارستان، ادامه بخش مراسم امروز بود، رئیس بیمارستان سینا در ۱۱مورد طرح های آتی و برنامه های بلند مدت توسعه فیزیکی و تجهیزاتی این بیمارستان قدمت دار را برشمرد و خواستار کمک خیرین برای به روزرسانی این مرکز بزرگ درمانی شد.
دکتر نمازی رئیس موزه تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران پیرامون تاریخچه دارالفنون و بیمارستان سینا و نقش اساتید و پیشینیان علوم پزشکی از بدو تاسیس تا امروز، سخنان مسبوط و مصوری را برای حاضرین بیان کرد و پخش کلیپ و فیلم واره های معرفی مراکز علمی و پیشکسوتان علوم پزشکی برای مستمعین بسیار جذاب و حائز اهمیت بود.
در پایان جلسه با حضور دکتر ظفرقندی وزیر محترم بهداشت، دکتر رئیس کرمی رئیس دانشگاه، دکتر کریمی رئیس مرکز قلب تهران، دکتر ملک زاده و تعدادی از اساتید، معاونین و پیشکسوتان علمی و اساتید برجسته دانشگاه، مراسم تقدیر از تعدادی از اساتید حوزه مختلف و برجستگان دانشگاه علوم پزشکی تهران به عمل آمد.
ارسال نظر