• تاریخ انتشار : 1400/12/07 - 11:20

گرامیداشت روز مهندس در مرکز قلب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران

به مناسبت روز مهندس و زاد روز خواجه نصیرالدین طوسی از واحدهای مختلف مهندسی در مرکز قلب تهران بازدید شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز قلب تهران، روز پنجشنبه 5 اسفند مصادف با زاد روز خواجه نصیرالدین طوسی دانشمند بزرگ، شاعر، فیلسوف، متکلم، فقیه، ریاضیدان و منجم ایرانی با حضور دکتر علیرضا حاجی قاسمی مدیر، سید محسن اسماعیلی مدیر روابط عمومی و دکتر ابراهیم اسکندری مسئول حراست مرکز قلب تهران از واحدهای مهندسی مرکز بازدید و این روز به کارکنان واحدهای مربوطه تبریک گفته شد.
در این بازدیدها دکتر حاجی قاسمی و هیئت همراه با حضور در واحدهای IT ، فنی مهندسی، بهداشت حرفه ای، بهداشت محیط و مهندسی پزشکی این روز را به مسئولان و کارکنان شاغل در این واحدها تبریک گفت و از خدمات ارزنده آنها قدردانی کرد.
مسئولان واحدهای مهندسی مرکز قلب نیز به پاس این یاد بود که از سنوات قبل آغاز شده، از مدیران مجموعه قدردانی کردند و خواستار تداوم این مراسم در سالهای آتی شدند.

• گروه خبری : حوزه ریاست,مناسبت ها
Author: